Festifalen

“Ga jij vanmiddag pas naar Lowlands?” “Wat doe jij nou hier, moet je niet op Lowlands zijn?” “Oh, ben je niet naar Lowlands?” Ken je die grap van het meisje dat naar Lowlands wou? Ze ging niet!

Ik heb de hoge verwachtingen die mensen van mij hebben (bier zuipen in de zon met een schreeuwende band op de achtergrond) niet kunnen waarmaken. Dat doet pijn. Mijn vrienden zijn daar, muziek is daar, drank is daar, sigaretten zijn daar, vers kameraadschap is daar, overslaande kelen zijn daar, Lowlands is daar. Ik ben hier. En dat, beste mensen, is festifalen.

Om de pijn te verzachten vier ik dit weekend mijn eigen feestje. Slapen in een echt bed, plassen op een echte wc, gezond ontbijten in een echt restaurant, lopen met de armen gespreid en zonder op andermans tenen te staan. NoLands 2011 kom maar op: ik ben er klaar voor!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s